в. Стандарт - Чапа извая Маргарита Арнаудова

Скулпторът Георги Чапкънов-Чапа увековечи прочутата хореографка и педагожка Маргарита Арнаудова. Паметната плоча на балерината и основателка на трупата "Арабеск" ще бъде поставена във фоайето Музикалния театър. Откриването е в сряда от 18 часа, а веднага след това феновете на модерните танци ще видят  победителите от тазгодишния VIII конкурс за съвременна хореография "Маргарита Арнаудова".
Асен Наков бе безспорният фаворит и новият носител на възпоменателната награда и на приза на журито. Той спечели всички със спектакъла си "Малки правила" по музика на Румен Бояджиев-син. Постановката "РадиоАктивни" на Николина Тодорова пък е по музика на "Phuture Shock", "Блуба Лу", "Трипъл Ей". Александър Манджуков ще играе своя "По пътеката към шосето оттатък реката" по музика на Боян Воденичаров и Любомир Пипков. Александър Георгиев, който взе поощрителната награда на журито, ще представи иновативната си "Bareback" по музика на Стефан Гълъбов.
standartСкулпторът Георги Чапкънов-Чапа увековечи прочутата хореографка и педагожка Маргарита Арнаудова. Паметната плоча на балерината и основателка на трупата "Арабеск" ще бъде поставена във фоайето Музикалния театър. Откриването е в сряда от 18 часа, а веднага след това феновете на модерните танци ще видят  победителите от тазгодишния VIII конкурс за съвременна хореография "Маргарита Арнаудова".Асен Наков бе безспорният фаворит и новият носител на възпоменателната награда и на приза на журито. Той спечели всички със спектакъла си "Малки правила" по музика на Румен Бояджиев-син. Постановката "РадиоАктивни" на Николина Тодорова пък е по музика на "Phuture Shock", "Блуба Лу", "Трипъл Ей". Александър Манджуков ще играе своя "По пътеката към шосето оттатък реката" по музика на Боян Воденичаров и Любомир Пипков. Александър Георгиев, който взе поощрителната награда на журито, ще представи иновативната си "Bareback" по музика на Стефан Гълъбов.






Copyright © 2024 SIVASS CONSULTING LTD. All rights reserved.